Arbetsträning hos Keeada Academy

Pröva Din Arbetsförmåga och få kompetensutveckling inom något av våra affärsområden hos Keeada Academy.

Arbetsträning hos oss

Individuell Vägledning och Kompetensutveckling hos Keeada Academy

För de som inte riktigt är redo för arbetslivet erbjuder vi arbetsträning. Du får skräddarsydd handledning och kompetensutveckling inom något av våra affärsområden. Vår vägledning är utformad för att främja personlig utveckling och förbereda deltagare inför arbetsmarknaden.

Man har möjlighet att övergå till Trainee-programmet om och när man känner sig redo.

Kontakta oss så guidar vi dig vidare!

Frågor och svar

0

Vad är arbetsträning?

Arbetsträning innebär att du under en tid får vara på en arbetsplats och delta i verksamheten. Du får möjlighet att utföra arbetsuppgifter med hjälp av handledning utan några krav på produktivitet. Det kan handla om att delta i en arbetssituation, till exempel att umgås med arbetskamrater. Du får också bekanta dig med krav och förväntningar som finns på en arbetsplats. Genom att arbetsträna kan du få erfarenhet och referenser som kan underlätta för dig att få ett jobb.

Vi förstår att varje individ har unika behov och mål. Därför anpassar vi arbetsträningen efter ditt deltagande i något av våra program.

0

Arbetsträning på Keeada Academy

Vi går bortom traditionell handledning och skapar en inspirerande miljö där du aktivt deltar i vår verksamhet. Under arbetsträningen på Keeada Academy får du utföra meningsfulla arbetsuppgifter, stödd av handledning, utan onödigt fokus på produktivitet. Vi främjar en öppen och inkluderande arbetsplats där du kan umgås med kollegor och bekanta dig med krav och förväntningar som präglar arbetslivet.

Vi förstår att varje individ har unika behov och mål. Därför anpassar vi arbetsträningen efter ditt deltagande i något av våra program.

0

Varför Välja Arbetsträning hos Keeada Academy?

Här hos Keeada Academy ser vi på arbetsträning som mer än bara en period på en arbetsplats – det är en väg mot personlig och professionell tillväxt.

För Dig som Vill Pröva Din Arbetsförmåga: Arbetsträningen hos oss är skräddarsydd för de som behöver pröva sina arbetsförmågor och skapa rutiner innan de tar steget ut på den bredare arbetsmarknaden. Vi erbjuder en stöttande och inkluderande arbetsplats där du kan utforska och utveckla din potential.

En Autentisk Arbetsplatsupplevelse: Här får du inte bara bekanta dig med arbetslivets krav och förväntningar, utan du blir också en del av vårt professionella team. Träna på att samarbeta med kollegor, utföra meningsfulla arbetsuppgifter och skapa en vana av arbetsrutiner.

Vi förstår att varje individ har unika behov och mål. Därför anpassar vi arbetsträningen efter ditt deltagande i något av våra program.

0

Hur ansöker jag för arbetsträning hos er?

Du tar kontakt med arbetsförmedlingen eller handläggare i din kommunen så hjälper de dig vidare.

 • Kontakta arbetsförmedlingen/kommunen om du är intresserad av arbetsträning. Tillsammans kommer ni fram till vilken arbetsplats som är bäst för dig. Och om du är intresserad av oss på Keeada Academy säger du det till handläggaren så bokar hen in ett möte hos oss.
 • Ni kommer på studiebesök till oss på Modulvägen.6 i Kungens kurva för en presentation samt rundvisning i våra lokaler. 
 • Innan du börjar din arbetsträning gör arbetsförmedlingen/kommunen en överenskommelse med dig och oss på Keeada Academy. Då kommer ni bland annat överens om vilket stöd du behöver, vilka arbetsuppgifter du ska ha, dina arbetstider och hur länge du ska delta i arbetsträningen.

Vi förstår att varje individ har unika behov och mål. Därför anpassar vi arbetsträningen efter ditt deltagande i något av våra program.

Affärsområden

På Keeada Academy kämpar vi för individuella talanger genom att erbjuda en unik plattform som går utöver traditionellt lärande. Vi prioriterar praktisk tillämpning och ser till att arbetsuppgifterna stämmer överens med varje trainees unika kompetenser och förmågor.

Programmering och IT

Får en djup förståelse för programmeringsspråk och IT-teknik genom teoretiska och praktiska övningar. Kompetensutvecklingen täcker kodningens grundläggande, systemhantering och datorkunskap för att förbereda för IT-relaterade roller.

Administration

Få kompetensutveckling genom teoretiska och praktiska övningar inom administrativa färdigheter och kontorsrutiner. Man får lära sig om filhantering, kommunikation och administrativa processer för att stödja olika arbetsmiljöer.

Webbdesign

Våra teoretiska och praktiska övningar i webbdesign fokuserar på att skapa estetiskt tilltalande och användarvänliga webbplatser. Man får lära sig designprinciper, användarupplevelse och verktyg för att skapa responsiva webbplatser.

Marknadsföring

Vi erbjuder teoretiska och praktiska övningar inom marknadsföring som täcker marknadsstrategier, digital marknadsföring och varumärkesbyggande. Man får kompetensutveckling genom att lära sig om marknadsanalyser och reklamstrategier.

3D-Design

Vår kompetensutveckling omfattar modellering och rendering i Blender. Man får utveckla specialistkunskaper inom olika områden. Genom noggrant utformade övningar får man en stark grund för att navigera framgångsrikt inom 3D-design och välja sin inriktning efter att ha behärskat grunderna.

Entreprenörskap

Vi erbjuder teoretiska och praktiska övningar som främjar entreprenöriellt tänkande och affärsstrategier. Deltagarna lär sig om idégenerering, affärsplaner och entreprenöriellt tänkande för att starta och driva egna företag.

Ledarskap

Våra teoretiska och praktiska övningar inom ledarskap fokuserar på att utveckla ledarskapsfärdigheter. Man får lära sig om teamhantering, konflikthantering och strategiskt beslutsfattande för att excellera inom ledande roller på arbetsmarknaden.

Projektmetodik

Våra teoretiska och praktiska övningar inom projektmetodik fokuserar på att utveckla färdigheter för effektiv projektledning. Deltagarna lär sig strategisk planering, resurshantering och effektiv kommunikation för att leverera framgångsrika projekt.

Målet är att du ska utvecklas och ta dig närmare arbetsmarknaden.

Keeada Academy strävar efter att vara en vägledande kraft för deltagare i jobb- och utvecklingsgarantin, jobbgarantin för ungdomar och etableringsprogrammet. Våra skräddarsydda insatser är utformade för att stödja arbetssökande genom att erbjuda meningsfulla och utvecklande möjligheter.

Arbetsträning

För dig som vill pröva din arbetsförmåga.

Arbetsträning har inget krav på produktivitet. Pröva din arbetsförmåga genom praktisk som teoretisk erfarenhet och få kompetensutveckling inom något av våra affärsområden.

Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen eller kommunen så guidar de dig vidare.

Förstärkt Arbetsträning

För dig som behöver stöd att hitta din roll på arbetsmarknaden.

Förstärkt arbetsträning utformas utifrån dina förutsättningar och du får möjlighet att pröva på alla våra affärsområden. Vi ger dig också möjlighet till träning och orientering i arbetslivets olika villkor.

Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen eller kommunen så guidar de dig vidare.

Arbetsorientering

I samarbete med Stockholms kommuner

Om du är deltagare i något av Samordningsförbundets program kan du ha möjlighet till arbetsorientering hos oss. Vi utformar tillsammans uppgifter inom något av våra affärsområden efter dina personliga förutsättningar och mål.

Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen eller kommunen så guidar de dig vidare.

För dig som vill ansöka till trainee programmet som för dig som vill arbetsträna

Direkt Engagemang i en Autentisk Affärsverksamhet

Vårt traineeprogram utmärker sig för sitt uppslukande tillvägagångssätt, vilket möjliggör direkt engagemang i autentisk affärsverksamhet.

Skräddarsydda Arbetsuppgifter för Individuell Utveckling

Vi prioriterar praktisk tillämpning och ser till att arbetsuppgifterna stämmer överens med varje trainees unika kompetenser och förmågor.

Omfattande Vägledning och Stöd Genom Hela Programmet

Med stöd av en erfaren ledningsgrupp ger vi omfattande vägledning och stöd genom hela programmet.

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Välkommen till vår värld av möjligheter och utveckling.

  Vårt team är här för att hjälpa dig!

  Har du frågor, vill veta mer om våra program eller bli en del av vår gemenskap? Kontakta oss!

  Följ Oss – Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, framgångshistorier och evenemang. Följ oss på våra sociala medieplattformar

  Rulla till toppen