Keeada Labs:
En Bro mellan Teori och Praktik

Keeada Labs, det pulsande hjärtat av Keeada Academy där innovation och hållbara lösningar förenas med globala samarbetsmöjligheter för att forma en bättre framtid. Här möts externa kunder och partners för att tillsammans skapa positiv förändring.

Keeada Labs

Från Lärande till Ledande inom Branschen

Keeada Labs erbjuder en unik plattform där våra trainees får möjlighet att direkt applicera sina kunskaper i verkliga projekt.

Genom samarbete med externa kunder och partners utvecklar våra deltagare inte bara sina färdigheter och kompetenser utan även sina professionella nätverk. Denna digitala och dynamiska miljö bidrar till att förstärka både personlig och professionell utveckling, och är en integrerad del av vår Arbetsträning 2.0.

Vad är Keeada Labs?

Kunder och företag finner talanger för sina projekt

På Keeada Labs tror vi på kraften i partnerskap för att driva hållbar utveckling och gemenskapsväxt. Vår plattform samlar företag, akademiker och branschexperter för att påskynda framsteg inom utbildning, forskning, innovation, entreprenörskap, energi och mer. Som en gränsöverskridande mötesplats för likasinnade individer och företag, strävar vi efter att vara en katalysator för meningsfull förändring.

Idé - support och Finansiell Inkludering genom Keeada Labs

Genom Keeada Labs arbetar vi aktivt med att förbinda talangfulla individer med organisationer som delar vårt engagemang för inkludering och hållbarhet. Vi investerar i verksamheter som stödjer vårt organisationsmål och samarbetar med lokala myndigheter för att skapa digitala lösningar som överbryggar klyftan mellan låginkomstgemenskaper och nödvändiga tjänster. 

Rusta och Matcha hos Keeada Academy
Keeada Labs

Registrera din expertis och ta dig an utmanande projekt

På Keeada Labs kan trainees enkelt registrera sig och skapa detaljerade profiler där de lyfter fram sina kunskaper inom olika områden såsom webbdesign, grafisk design, och programmering i språk som Python och React. Plattformen erbjuder också möjligheter för de som har expertis inom projektledning att visa upp sina färdigheter och ta ledande roller i projekt.

Intresserad? Funderar du på att utforska möjligheterna hos Keeada Academy?

Inget krångel, bara släng iväg ett meddelande för mer info eller för att boka ett studiebesök. Vi finns här för att hjälpa och ser fram emot att höra från dig.

Företag möter framtidens talanger

Företag som söker specifika kompetenser för sina projekt kan använda Keeada Labs för att hitta och anlita rätt talanger. Genom att bläddra igenom profiler av utbildade trainees kan företag snabbt matcha sina behov med tillgängliga färdigheter och initiera samarbeten som kan leda till långsiktiga affärsrelationer.

Keeada Labs förbinder inte bara trainees med företag, utan erbjuder också värdefulla erfarenheter genom att låta deltagarna arbeta på riktiga projekt. Detta tillvägagångssätt hjälper trainees att utveckla sina kompetenser, bredda sina professionella nätverk och få ovärderlig insikt i arbetsmarknadens krav och möjligheter.

En Bro mellan Teori och Praktik på Keeada Academy, där vi erbjuder en integrerad plattform för trainees att utveckla sina karriärer. Vår dynamiska miljö främjar arbetsträning genom praktisk erfarenhet, nätverksbyggande och professionell tillväxt.

Keeada Labs: Katalysatorn för professionell tillväxt och nätverksbyggande

Keeada Labs är en integrerad plattform som strävar efter att ge trainees på Keeada Academy de verktyg och möjligheter de behöver för att växa professionellt. Genom att sammanföra ambitiösa individer och progressiva företag skapar vi en dynamisk miljö som främjar kompetensutveckling, nätverksbyggande och karriärtillväxt.

Dela gärna!

Rulla till toppen