Kontakta oss vid intresse för arbetsträning eller för traineeprogrammet

Oavsett om du är redo att utforska arbetslivet genom arbetsträning eller vill ta dig an en autentisk affärsverksamhet med vårt traineeprogram, är Keeada Academy platsen för dig. Vårt dedikerade team ser fram emot att stödja dig på din professionella resa. Ansök idag och låt oss tillsammans skapa en meningsfull framtid.

Vårt team är här för att hjälpa till!

Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi är fast beslutna att tillhandahålla exceptionell kundservice och kommer att göra vårt bästa för att svara på din förfrågan så snabbt som möjligt.

Intresseanmälan Arbetsträning

Pröva din arbetsförmåga och kompetensutvecklas inom något av våra affärsområden

Välkommen till Keeada Academy, platsen där du kan ta det första steget mot arbetsmarknaden i en inspirerande affärsmiljö. 

Markera vilket affärsområde du är intresserad av i formuläret. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att arrangera ditt personliga studiebesök. Det är ditt första steg mot proffessionell som personlig utveckling hos oss på Keeada Academy. 

För nyutexaminerade och för de som vill in på arbetsmarknaden

Välkommen att ansöka om ett studiebesök hos oss på Keeada Academy  JaNej

  Ansök till traineeprogrammet

  Keeada Trainee Program - Stärk Din Framtid

  Keeada Academy Traineeprogram är utformat för att ge nyligen nyutexaminerade som karriärsökande en stark grund för sina framtida karriärer. Som trainee har du möjlighet att skaffa dig erfarenhet och kompetensutveckling inom något av våra olika affärsområden.

  Kickstarta Din Karriär

  Traineeprogrammet pågår i 3 till 6 månader och erbjuder olika lärandemöjligheter, inklusive projektmetodik, ledarskap och den unika Keeada Academy-arbetsmetoden. Trainees har även möjlighet att specialisera sig inom ett specifikt affärsområde och vägleds av erfarna mentorer under hela programmet.

  Personlig och Professionell Utveckling

  Keeada Academy tillhandahåller en handlingsplan för trainees att uppnå personlig och professionell utveckling. De får också värdefull erfarenhet av projektledning och arbetar med stimulerande uppgifter som främjar personlig som proffessionell utveckling. Mentorstöd inom ledarskap och projektledning finns också tillgängligt, liksom möjligheten att utöka sitt professionella nätverk.

  Framtida Möjligheter

  Genom att delta i Keeada Academy´s Traineeprogrammet får man möjlighet att delta i och främja högst aktuella utvecklingar inom affärs- och samhällsekonomi, bygga upp ett brett nationellt och internationellt nätverk samt arbeta med varierande uppgifter och obegränsade utvecklingsmöjligheter. 

  Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Arbetsmarknadsmöjligheter. Kompetensutveckling.

  Keeada Academy Trainee ansökan

   Ansökan till traineeprogrammet   Bli En Del av Nästa Generationens Affärsledare

   “Keeada Academys Traineeprogram är en utmärkt möjlighet för nyligen examinerade eller karriärsökande att skaffa erfarenhet och färdigheter inom olika affärsområden. Med vägledning av erfarna mentorer och teamträning inom olika områden är trainees väl rustade för att lyckas i sina framtida karriärer. Programmet erbjuder också möjligheter till personlig och professionell utveckling samt chansen att utöka sitt professionella nätverk och utforska framtida möjligheter.”

   Vår gemenskap

   Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

   Vårt Åtagande

   Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

   Humanistiskt Bemötande

   På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

   Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

   Organisationen Keeada´s partnerskap

   Upptäck möjligheterna att skapa starka professionella nätverk och få tillgång till spännande projekt som trainee hos Keeada Academy. Som en del av Keeada har du chansen att samarbeta och skapa värdefulla kontakter med våra partners. Denna integrering ger våra trainees möjligheten att delta i olika projekt och uppdrag, vilket ytterligare stärker deras professionella utveckling.

   Rulla till toppen