3DArtists.xyz

Nordens 3D-Bibliotek - En Oas för Kreativitet och Innovation

Upplev innovation och kreativitet i "Nordens 3D-Bibliotek" på Keeada Academy. Här får 3D-artister möjlighet att stolt dela sina unika portfolier. Upptäck en plattform som lyfter fram mångfalden av 3D-modeller, fascinerande renderingar och engagerande animationsvideor. Välkommen till en digital skattkista av kreativitet och inspiration.

Nordens 3D-Bibliotek

Som projektledare och initiativtagare har vi skapat en inspirerande samlingsplats för 3D-artister i Norden. Här kan de dela sina mångfacetterade portfolier, inklusive fängslande 3D-modeller, imponerande renderingar och engagerande animationsvideor.

Från Vision till Verklighet

Mötet med 3D-Kreatörerna

Vår resa började 2021 när vår VD, Hans-Olov, introducerade projektidén för oss på NT Solutions. Efter intensivt arbete och engagemang har “Nordens 3D-Bibliotek” äntligen tagit digital form under vår övergång till Keeada Academy.

Vision och Koncept

Skapandet av en plattform där 3D-artister kan presentera sina verk.

Design och Grafisk Profil

Utvecklingen av en stark grafisk identitet, inklusive logotyp och grafiska element.

Webbutveckling

Byggnationen av en användarvänlig webbplats med fokus på en smidig upplevelse.

Content Management

Skapandet och hanteringen av kontinuerliga uppdateringar och webbplatsens innehåll.

Konstnärsvärvning

Rekrytering av talangfulla 3D-artister, öppen för alla att ansöka om.

Nordens 3D-Bibliotek öppnar dörren till en kreativ och innovativ värld.

I takt med den ökande digitaliseringen och behovet av en plattform för att lyfta fram nordiska 3D-artisters talanger, föddes “Nordens 3D-Bibliotek” som ett projekt på NT Solutions, med inspiration från vår VD Hans-Olov.

Idag, som en del av Keeada Academy, har detta projekt utvecklats till en digital skattkista för 3D-kreatörer och konstälskare.

En Resa från Vision till Kreativ Verklighet

Från visionen om att skapa en plats där 3D-artister kan visa upp sina portfolier till den praktiska utformningen av webbplatsen, har varje steg varit en resa av engagemang och passion. Genom att erbjuda en plattform för konstnärer att dela sina verk och för användare att upptäcka en mångfald av 3D-innehåll, strävar “Nordens 3D-Bibliotek” efter att vara en inspirationskälla och kreativ utbytespunkt.

Idag, som en del av Keeada Academy, har detta projekt utvecklats till en digital skattkista för 3D-kreatörer och konstälskare.

3DArtists.xyz: Från Vision till Verklighet

Vår plattform, 3DArtists.xyz, har vuxit från vision till verklighet genom en omfattande process. Från att definiera vår vision och grafiska identitet till att bygga och designa en användarvänlig plattform. Vi välkomnar nu 3D-kreatörer från hela Norden att bli en del av detta innovativa projekt.

Framtiden Ser Ljus Ut

Med ständig rekrytering av nya talanger och en önskan att fylla biblioteket med högkvalitativt 3D-innehåll, ser vi fram emot att skapa en dynamisk och levande plats för kreativitet. “Nordens 3D-Bibliotek” representerar vår strävan efter att utmana normer och främja digital konst, och vi ser entusiastiskt fram emot att dela mer om våra projekt och innovationer på Keeada Academy.

Dela gärna!

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Keeada Academy

Där Talanger Möter Möjligheter.

Mångsidig Affärsinriktning

Möjlighet att skaffa erfarenhet och kompetens inom olika affärsområden, inklusive projektmetodik, marknadsföring, ledarskap, entreprenörskap, ekonomi och administration.

Personlig och Professionell Tillväxt

Skräddarsytt program för personlig och professionell tillväxt, där trainees får insyn i Keeada's verksamhet, bygger värdefulla nätverk och utvecklar färdigheter inom projektledning och stimulerande arbetsuppgifter.

Framtidens Möjligheter

Utökade möjligheter, inklusive deltagande i aktuella affärs- och samhällsutvecklingar, skapande av ett omfattande nationellt och internationellt nätverk, samt potential för varaktig anställning, egen företagsstart eller partnerskap, leverans eller utveckling med Keeada Academy.

Rulla till toppen