Vår Resa mot Professionell Framgång

På Keeada Academy är vi dedikerade till att stärka individer genom att tillhandahålla en transformativ inlärningsmiljö som bereder väg för proffesionell som personlig utveckling.

Vår resa

Vår resa började som NT Solutions, en plattform för traditionell arbetsträning. Med tiden insåg vi potentialen att ta det till nästa nivå och intensifierade vårt arbete för att erbjuda deltagarna både professionell och personlig kompetensutveckling. Genom meningsfulla partnerskap har vi utvecklat våra kompetensutvecklingsprogram, där vi kombinerar traditionell expertis med spetskunskap för att skapa en heltäckande och innovativ lärandeupplevelse. Dessa program ger våra deltagare möjlighet att engagera sig i interna och externa projekt med både interna och externa företag, där de skapar sina egna värdefulla nätverk och samlar på sig erfarenheter.

möjlighet att engagera sig i interna och externa projekt med både interna och externa företag
Vår Resa mot Professionell Tillväxt och Talangutveckling. Keeada Academy.

Vår Resa mot Professionell Tillväxt och Talangutveckling

På Keeada Academy är vår passion att stärka individer genom att skapa en transformativ inlärningsmiljö som inte bara odlar talang utan även främjar professionell tillväxt. Vi strävar efter att erbjuda en plattform där varje individ kan växa och utvecklas, och där deras unika förmågor tas tillvara.

På Keeada Academy är vår vision att varje individ ska ges möjlighet att utvecklas proffessionellt som personligen, och genom våra kompetensutvecklingsprogram arbetar vi för att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare som trainee kan utvecklas både personligt och professionellt.

Våra Kärnvärden

Utmärkelse

Vi strävar efter kvalitet och skicklighet i alla våra program.

Innovation

Vi välkomnar moderna metoder och nyskapande tillvägagångssätt.

Inklusivitet

Vi främjar en mångsidig och stödjande gemenskap där allas talang får utvecklas.

Vår vision

Arbetsträning - för de som behöver pröva sin arbetsförmåga
Utvecklas

Personlig utveckling

Vi tror på möjligheten att växa och utvecklas genom erfarenhet och arbete. Att erbjuda stöd som främjar din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete på Keeada Academy. Vi arbetar för att ge rätt stöd för att du ska kunna utforska och utveckla dina färdigheter.

Vi tror på möjligheten att växa och utvecklas genom erfarenhet och arbete. Keeada Academy.
Självförtroende

Självförtroende

På Keeada Academy betraktar vi arbetet som en betydelsefull del av livet och en central komponent i din identitet. Genom att skapa möjligheter till arbete och främja din förmåga att bli framstående inom något utifrån dina förutsättningar strävar vi efter att positivt påverka din självbild och öka ditt självförtroende.

Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Arbetsmarknadsmöjligheter. Kompetensutveckling.
Gemenskap

Gemenskap

Samhörighet är en viktig del av vår filosofi på Keeada Academy. Att ha en plats i arbetslivet innebär att du får tillgång till en gemenskap där du delar fikastunder och luncher med kollegor, skapar meningsfulla bekantskaper och samlar på dig nya livserfarenheter. Vi tror på kraften i att bygga och stärka ditt sociala nätverk genom samarbete och gemensamma mål.

möjlighet att engagera sig i interna och externa projekt med både interna och externa företag
Gemenskap

Respekt

På Keeada Academy är varje individ vi möter i vårt arbete först och främst en person som alla andra. Med en mångfald av egenskaper, tillgångar och intressen ser vi det som vår primära uppgift att respektera och främja viljan och önskan att bli betraktad som en fullvärdig människa.

Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Arbetsmarknadsmöjligheter. Kompetensutveckling.

Humanistiskt Bemötande: Respekt, Likavärde och Personlig Utveckling

Alla bör ges möjlighet till ett bra bemötande som har sin grund i ett humanistiskt synsätt. Perspektivet bygger på respekt för allas lika värde och inre förmåga att utvecklas och att uttrycka sig. 

Humanistiskt Bemötande: Respekt, Likavärde och Personlig Utveckling. Bashar Yousif.

"Det är viljan och önskan att bli respekterad som en fullvärdig människa som är det viktigaste i vårt arbete."

Bashar Yousif, CEO

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Ta Steget in i arbetslivet

Utforska Keeada Academy

På Keeada Academy är vi engagerade i att erbjuda personligt
anpassade tjänster som möter dina unika behov på din resa mot arbetslivet.
Våra tjänster är utformade för att ge dig de verktyg och den vägledning
du behöver för att nå din fulla potential.

Arbetsträning

Utforska och identifiera dina styrkor genom arbetsförberedande träning hos Keeada Academy. Vi ger dig verktyg och vägledning för att bygga upp din arbetsförmåga och hitta din plats på arbetsmarknaden.

Praktik

Få praktisk erfarenhet och skräddarsydd kompetensutveckling inom Keeada Academys affärsområden. Vår praktik möjliggör en hands-on inlärning som förbereder dig för framtida yrkesutmaningar

Rusta & Matcha

Delta i Rusta och Matcha-programmet för att hitta din optimala karriärväg. Vi stöttar dig genom hela processen, från att identifiera dina yrkesmål till att hitta lämplig anställning eller utbildning.

Rekrytering

Vår tjänst innebär att vi hjälper dig att hitta rätt person för ditt team, med en anpassad och omtänksam approach. För mer information om hur vi kan bistå dig i din rekryteringsprocess

Organisationen Keeada´s partnerskap

Upptäck möjligheterna att skapa starka professionella nätverk och få tillgång till spännande projekt som trainee hos Keeada Academy. Som en del av Keeada har du chansen att samarbeta och skapa värdefulla kontakter med våra partners. Denna integrering ger våra trainees möjligheten att delta i olika projekt och uppdrag, vilket ytterligare stärker deras professionella utveckling.

Läs mer om Keeada här >

    Vårt team är här för att hjälpa dig!

    Har du frågor, vill veta mer om våra program eller bli en del av vår gemenskap? Kontakta oss!

    Följ Oss – Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, framgångshistorier och evenemang. Följ oss på våra sociala medieplattformar

    Rulla till toppen