Keeada Academy Lanserar Inspirerande Podcast om Arbetslöshet: En Ny Röst för Långtidsarbetslösa"

Upplev kraften i röster som sällan hörs

Keeada Academy presenterar stolt en banbrytande podcast som ger en ny dimension till diskussionen om arbetslöshet. "En Ny Röst för Långtidsarbetslösa" är inte bara en podcast – det är en rörelse som lyfter fram de verkliga berättelserna och utmaningarna som långtidsarbetslösa människor möter varje dag.

Initierat av våra dedikerade deltagare "Henke & Sessan".

Ett in-house projekt

En Podcast för Förändring

Sedan dess premiär den 2 Januari 2024 har podden snabbt fått uppmärksamhet plattformar som Spotify, Instagram och Facebook. Med ett fokus arbetslöshet och de resurser som är tillgängliga för att hjälpa de som befinner sig i denna situation, erbjuder podden inte bara information, utan också inspiration. 

Keeada Academy

Röster som Behöver Höras

Keeada Academy har hittills valt ut nio personer samt ett företag, med sina unika berättelser och perspektiv, för att delta i intervjuer. Dessa berättelser är kraftfulla och ger en djupare förståelse för de personliga och samhälleliga konsekvenserna av långtidsarbetslöshet. Planen är att även inkludera intervjuer med representanter från Arbetsförmedlingen (AF) och andra organisationer som kan erbjuda värdefulla insikter och stöd. 

Lyssna på avsnittet om vår deltagare Johnny!

Frågor som Berör

Varje avsnitt är utformat för att inte bara dela berättelser, utan också för att ställa viktiga frågor. Genom dessa konversationer får lyssnarna en chans att reflektera över den större bilden av arbetslöshet och de system som är utformade för att hantera den. 

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.
Keeada academy podcast

Framtiden för Podden

Keeada Academy ser stora möjligheter för poddens utveckling. Framtida avsnitt kan komma att inkludera praktiska tips om hur man navigerar i systemet för att tillgång till stöd och resurser. Det finns även planer att utforska olika alternativ och lösningar för att effektivt hjälpa långtidsarbetslösa. 

Intresserad? Funderar du på att utforska möjligheterna hos Keeada Academy?

Inget krångel, bara släng iväg ett meddelande för mer info eller för att boka ett studiebesök. Vi finns här för att hjälpa och ser fram emot att höra från dig.

Ett Steg Mot Förändring

Genom denna podcast tar Keeada Academy ett viktigt steg mot att förbättra förståelsen och stödet för långtidsarbetslösa. Genom att ge en röst åt de som ofta förblir ohörda, bidrar podden inte bara till diskussionen om arbetslöshet, utan också till hoppet om en ljusare framtid för de som kämpar med dessa utmaningar. 

Bli en Del av Resan

För att inte missa detta inspirerande och viktiga initiativ, följ podden Spotify, Linkedin, Instagram och Facebook. Låt oss tillsammans stärka samhället genom att lyssna, lära och agera. 

Lyssna på avsnittet om vår COO, Gunay Raheb

IN-HOUSE PROJEKT HOS KEEADA ACADEMY

Som vi närmar oss slutet av detta inblick i Keeada Academys banbrytande podcast, är det tydligt att detta initiativ är mer än bara en serie samtal. Det är en plattform för förändring, en källa till hopp, och en bro byggd av ord och erfarenheter som förenar oss i en gemensam förståelse och sympati för långtidsarbetslösa.

Henke och Sessan, tillsammans med de intervjuade deltagarna, har skapat en dynamisk och känslomässig ljudresa som inte bara upplyser utan också inspirerar. Deras arbete belyser den mänskliga sidan av arbetslöshet, en aspekt som ofta förbises i statistik och rapporter.

Denna podcast är inte bara för dem som direkt påverkas av långtidsarbetslöshet, utan för alla som söker en djupare förståelse för de sociala utmaningarna i vårt samhälle. Varje episod är en påminnelse om att bakom varje siffra och varje policy finns riktiga människor med verkliga historier.

Vi ser fram emot att följa denna podcasts resa och dess fortsatta påverkan. Genom att lyfta fram dessa viktiga röster kan vi tillsammans bidra till en mer inkluderande och förstående värld. Som lyssnare och medlemmar av samhället, har vi en möjlighet – och ett ansvar – att inte bara lyssna, utan också att agera.

"Keeada Academy Lanserar Inspirerande Podcast om Arbetslöshet: En Ny Röst för Långtidsarbetslösa"
- är en kraftfull påminnelse om att när vi delar våra historier, skapar vi möjligheter för förståelse, empati och förändring.
Bashar yousif
Bashar Yousif
Ägare, Keeada

Dela gärna!

Ta Steget in i arbetslivet

Utforska Keeada Academy

På Keeada Academy är vi engagerade i att erbjuda personligt
anpassade tjänster som möter dina unika behov på din resa mot arbetslivet.
Våra tjänster är utformade för att ge dig de verktyg och den vägledning
du behöver för att nå din fulla potential.

Arbetsträning

Utforska och identifiera dina styrkor genom arbetsförberedande träning hos Keeada Academy. Vi ger dig verktyg och vägledning för att bygga upp din arbetsförmåga och hitta din plats på arbetsmarknaden.

Praktik

Få praktisk erfarenhet och skräddarsydd kompetensutveckling inom Keeada Academys affärsområden. Vår praktik möjliggör en hands-on inlärning som förbereder dig för framtida yrkesutmaningar

Rusta & Matcha

Delta i Rusta och Matcha-programmet för att hitta din optimala karriärväg. Vi stöttar dig genom hela processen, från att identifiera dina yrkesmål till att hitta lämplig anställning eller utbildning.

Rekrytering

Vår tjänst innebär att vi hjälper dig att hitta rätt person för ditt team, med en anpassad och omtänksam approach. För mer information om hur vi kan bistå dig i din rekryteringsprocess

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Keeada Academy

Där Talanger Möter Möjligheter.

Mångsidig Affärsinriktning

Möjlighet att skaffa erfarenhet och kompetens inom olika affärsområden, inklusive projektmetodik, marknadsföring, ledarskap, entreprenörskap, ekonomi och administration.

Personlig och Professionell Tillväxt

Skräddarsytt program för personlig och professionell tillväxt, där trainees får insyn i Keeada's verksamhet, bygger värdefulla nätverk och utvecklar färdigheter inom projektledning och stimulerande arbetsuppgifter.

Framtidens Möjligheter

Utökade möjligheter, inklusive deltagande i aktuella affärs- och samhällsutvecklingar, skapande av ett omfattande nationellt och internationellt nätverk, samt potential för varaktig anställning, egen företagsstart eller partnerskap, leverans eller utveckling med Keeada Academy.

Rulla till toppen