Keeada Academy Nyheter & projekt

Keeada Labs: En Bro mellan Teori och Praktik

Keeada Labs: En Bro mellan Teori och Praktik Keeada Labs, det pulsande hjärtat av Keeada Academy där innovation och hållbara lösningar förenas med globala samarbetsmöjligheter för att forma en bättre framtid. Här möts externa.
bussiness

Keeada Academy Nyheter och Projekt

Upptäck Vår Värld

Välkommen till Keeada Academys nyhetssida, din ultimata källa för att hålla dig uppdaterad om allt som händer hos oss. Här får du en unik inblick i våra trainees kompetensutveckling genom spännande och innovativa projekt, både internt och externt. 

Utforska vår värld och följ med på resan genom de senaste händelserna, framstegen och inspirerande berättelser. Keeada Academy Nyheter och Projekt ger dig nyckeln till en djupare förståelse för vår gemenskap och det arbete vi utför för att skapa meningsfulla förändringar.

Nyheter & projekt hos Keeada Academy

Keeada Labs: En Bro mellan Teori och Praktik

Keeada Labs: En Bro mellan Teori och Praktik Keeada Labs, det pulsande hjärtat av Keeada Academy där innovation och hållbara lösningar förenas med globala samarbetsmöjligheter för att forma en bättre...

Keeada Academy Lanserar Inspirerande Podcast om Arbetslöshet: En Ny Röst för Långtidsarbetslösa”

Keeada Academy Lanserar Inspirerande Podcast om Arbetslöshet: En Ny Röst för Långtidsarbetslösa” Upplev kraften i röster som sällan hörs Keeada Academy presenterar stolt en banbrytande podcast...

Arbetsträning 2.0: Upplev Karriärutveckling Som Aldrig Förr

Arbetsträning 2.0: Upplev Kompetensutveckling Som Aldrig Förr Keeada Academy Välkommen till Keeada Academy, där vi tar arbetsträning till nästa nivå. Här handlar det inte bara om att hitta en plats på...

Time-App: Effektiv Tidsregistrering för En Smidigare Arbetsdag

Time-App: Effektiv Tidsregistrering för En Smidigare Arbetsdag Time-App Utforska vårt projekt, Time-App, som startades i oktober 2023 och skapas av våra talangfulla programmerare Daniel, Swagatika och...

Nordens 3D-Bibliotek: En Oas för Kreativitet och Innovation

3DArtists.xyz Nordens 3D-Bibliotek – En Oas för Kreativitet och Innovation Upplev innovation och kreativitet i “Nordens 3D-Bibliotek” på Keeada Academy. Här får 3D-artister möjlighet...

Revolutionerande Terapi i Virtuell Verklighet hos Keeada Academy

Revolutionerande Terapi i Virtuell Verklighet hos Keeada Academy Virtual Therapy Keeada Academy, där vi ständigt strävar efter att vara i framkant för att erbjuda innovativa och effektiva lösningar...

Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa och ser fram emot att höra från dig.

Följ oss

Arbetsträning - för de som behöver pröva sin arbetsförmåga

Intresserad? Funderar du på att utforska möjligheterna hos Keeada Academy?

Inget krångel, bara släng iväg ett meddelande för mer info eller för att boka ett studiebesök. Vi finns här för att hjälpa och ser fram emot att höra från dig.

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Keeada Academy

Där Talanger Möter Möjligheter.

Mångsidig Affärsinriktning

Möjlighet att skaffa erfarenhet och kompetens inom olika affärsområden, inklusive projektmetodik, marknadsföring, ledarskap, entreprenörskap, ekonomi och administration.

Personlig och Professionell Tillväxt

Skräddarsytt program för personlig och professionell tillväxt, där trainees får insyn i Keeada's verksamhet, bygger värdefulla nätverk och utvecklar färdigheter inom projektledning och stimulerande arbetsuppgifter.

Framtidens Möjligheter

Utökade möjligheter, inklusive deltagande i aktuella affärs- och samhällsutvecklingar, skapande av ett omfattande nationellt och internationellt nätverk, samt potential för varaktig anställning, egen företagsstart eller partnerskap, leverans eller utveckling med Keeada Academy.

Organisationen Keeada´s partnerskap

Upptäck möjligheterna att skapa starka professionella nätverk och få tillgång till spännande projekt som trainee hos Keeada Academy. Som en del av Keeada har du chansen att samarbeta och skapa värdefulla kontakter med våra partners. Denna integrering ger våra trainees möjligheten att delta i olika projekt och uppdrag, vilket ytterligare stärker deras professionella utveckling.

    Vårt team är här för att hjälpa dig!

    Har du frågor, vill veta mer om våra program eller bli en del av vår gemenskap? Kontakta oss!

    Följ Oss – Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, framgångshistorier och evenemang. Följ oss på våra sociala medieplattformar

    Rulla till toppen