Lyft din kreativa resa med Keeada Academys 3D-Design Excellence

Stig in i framtidens 3D-design med Keeada Academy, en plattform som sträcker sig över gränserna för både nyutexaminerade och trainees som för de som inte är riktigt redo och behöver coaching och arbetsräning. Vårt affärsområde 3D-design i Blender erbjuder en unik möjlighet att utveckla inte bara din professionella kompetens utan även din personliga tillväxt med möjlighet till att få ta sig an externa som interna uppdrag och ett värdefullt nätverk. 

Man har möjlighet att få en portfolio i vårt objektbibliotek – se våra 3D-Artisters portfolios här >

Utforska Mångsidigheten av 3D-Design med Blender

Från att vitalisera reklamkampanjer och produktdesign till att leverera imponerande visuella effekter för film och spel – vår plattform skapar en grund för mångsidiga tillämpningar. Upptäck hur 3D-design i Blender förbättrar produkter, förhöjer filmupplevelser, skapar engagerande spelvärldar och visualiserar komplexa arkitektoniska koncept. Oavsett om du är ny på området eller en erfaren 3D-designer, presenterar vår plattform en bredd av möjligheter att utforska och utvecklas inom.

Reklam och Marknadsföring

Utforska banbrytande möjligheter inom reklam och marknadsföring genom att skapa imponerande visuella element och animationer som sticker ut och engagerar målgruppen.

Film och Underhållning

Dyk in i filmindustrin genom att skapa imponerande visuella effekter, animerade karaktärer och fantastiska miljöer som ger liv åt filmvärlden.

Arkitektur och Fastigheter

Använd 3D-design för att skapa realistiska visualiseringar och virtuella turer av byggnadsprojekt, vilket underlättar förståelsen och presentationen för kunder och investerare.

Produktutveckling och Design

Använd 3D-design i Blender för att skapa realistiska och detaljerade produktmodeller, vilket underlättar visualisering och prototyper inom produktutveckling.

Spelutveckling

Bli en kreativ kraft inom spelindustrin genom att designa spelkaraktärer, miljöer och animationer som tar spelupplevelsen till nya höjder.

Ett urval av våra 3D Artisters verk

Design, inredning, arkitektur, dataspel, film, konstruktion, additiv tillverkning – bara några exempel på branscher där kunskaper i 3D-verktyg är efterfrågade.

Travel

    Vårt team är här för att hjälpa dig!

    Har du frågor, vill veta mer om våra program eller bli en del av vår gemenskap? Kontakta oss!

    Följ Oss – Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, framgångshistorier och evenemang. Följ oss på våra sociala medieplattformar

    Rulla till toppen