Revolutionerande Terapi i Virtuell Verklighet hos Keeada Academy

Virtual Therapy

Keeada Academy, där vi ständigt strävar efter att vara i framkant för att erbjuda innovativa och effektiva lösningar inom kompetensutveckling genom interna som externa projekt, detta är vårt senaste inhouse-projekt - "Virtual Therapy"

Ett in-house projekt

Virtual Therapy En Resa in i Framtidens Terapi

Bakom kulisserna på Keeada Academy pågår ett banbrytande VR-projekt som tar terapi till nya höjder. Vårt team av dedikerade trainees utvecklar “Virtual Therapy” – en virtual reality-upplevelse som kombinerar avancerad teknologi med beprövade terapimetoder.

Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling.
Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling.
Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling.

Innovativ Terapi med Virtual Therapy

Hur?

Projektet implementeras med fokus på modern teknik och forskning om naturbaserad terapi, med hjälp av speldesign och VR-teknologi.

Vad?

"Virtual Therapy" representerar en framåtblickande satsning på att utveckla och förändra det traditionella terapilandskapet.

Varför?

Genom att omfamna framstående teknologi och forskning strävar vi efter att vara ledande inom branschen och erbjuda innovativa lösningar för terapi och hälsa.

Vad Gör "Virtual Therapy" Unikt?

“Virtual Therapy” tar patienten och terapeuten med på en anpassad resa genom olika virtuella miljöer. Med hjälp av Unreal Engine och VR-teknologi har vårt team skapat en frodig och avkopplande naturmiljö där patienten kan utforska, växa och övervinna utmaningar.

Varför Virtual Therapy?

Bakgrunden till projektet bygger på forskning som visar att naturmiljöer har positiva effekter på hälsan. “Virtual Therapy” är ett innovativt sätt att introducera naturens lugnande kraft i terapirummet, särskilt för de som kanske inte har möjlighet att uppleva verklig natur regelbundet.

Projektutveckling och Framsteg

Teamet, bestående av Joel, Malcolm och Micke, har sedan juni 2023 arbetat intensivt med att skapa en virtuell värld som inte bara är visuellt imponerande utan också erbjuder en meningsfull terapiupplevelse. I den senaste uppdateringen har vi integrerat ljud som fågelsång, vind och porlande vatten för att skapa en ännu mer realistisk känsla.

Framtiden för Terapi är Virtuell

Vi tror att “Virtual Therapy” har potential att förändra synen på terapi och mental hälsa. Genom att erbjuda en tillgänglig och interaktiv behandlingsmetod strävar vi efter att nå ut till fler människor som kan ha svårt med traditionell midfullnessövning och som lättare kan ta till sig denna mindfullnessmetod genom detta banbrytande alternativ.

Expansion och Mål för Framtiden

Vår strävan att erbjuda innovativ terapi stannar inte här. Med “Virtual Therapy” som ett av våra flaggskeppsprojekt ser vi fram emot att utöka vårt utbud av terapiformer och skapa nya spännande projekt. Målet är att fortsätta utmana normerna för mental hälsa och erbjuda progressiva och effektiva behandlingsalternativ.

Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling.

IN-HOUSE PROJEKT HOS KEEADA ACADEMY

“Virtual Therapy” representerar en spännande framtid för terapin, där teknologi och innovation möts för att skapa meningsfulla och tillgängliga behandlingsmetoder. Hos Keeada Academy fortsätter vi att utforska gränserna för vad som är möjligt inom kompetensutveckling och terapi, och vi ser fram emot att dela med oss av fler projekt och framsteg.

Dela gärna!

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Keeada Academy

Där Talanger Möter Möjligheter.

Mångsidig Affärsinriktning

Möjlighet att skaffa erfarenhet och kompetens inom olika affärsområden, inklusive projektmetodik, marknadsföring, ledarskap, entreprenörskap, ekonomi och administration.

Personlig och Professionell Tillväxt

Skräddarsytt program för personlig och professionell tillväxt, där trainees får insyn i Keeada's verksamhet, bygger värdefulla nätverk och utvecklar färdigheter inom projektledning och stimulerande arbetsuppgifter.

Framtidens Möjligheter

Utökade möjligheter, inklusive deltagande i aktuella affärs- och samhällsutvecklingar, skapande av ett omfattande nationellt och internationellt nätverk, samt potential för varaktig anställning, egen företagsstart eller partnerskap, leverans eller utveckling med Keeada Academy.

Rulla till toppen