Time-App: Effektiv Tidsregistrering för En Smidigare Arbetsdag

Time-App

Utforska vårt projekt, Time-App, som startades i oktober 2023 och skapas av våra talangfulla programmerare Daniel, Swagatika och Rasmus. En banbrytande applikation som förenklar tidsregistrering och närvarohantering för en smidigare arbetsdag. Lanseringen planeras i januari – upplev framtidens arbetsflöde med Keeada Academy!

Ett in-house projekt

Time-App In-House Innovation för Smidigare Arbetsflöden

Inom väggarna på Keeada Academy växer en spännande idé till verklighet – Time-App. Det är vårt senaste in-house projekt där vi förenar teknisk skicklighet med innovativ vision. Utforska resan bakom skapandet av Time-App och hur detta team av engagerade utvecklare förändrar spelreglerna för arbetsflöden.

Effektiv Närvarohantering

Hur?

Projektet realiseras genom att kombinera teknisk skicklighet inom apputveckling och en djup förståelse för företagsbehov. Vårt utvecklarteam, bestående av Daniel, Swagatika och Rasmus, arbetar tätt ihop för att skapa en användarvänlig och effektiv app för närvarohantering.

Vad?

Time-App representerar en nyskapande lösning för att hantera och registrera närvaro på arbetsplatser och andra platser där dagliga aktiviteter utförs. Det är mer än bara en app; det är ett verktyg för att skapa smidigare arbetsflöden och effektivare administration.

Varför?

Genom att omfamna den senaste teknologin och reagera på företagsbehov strävar vi efter att vara pionjärer inom branschen. Time-App är vår lösning för att underlätta för företag och organisationer att effektivt hantera närvaro och skapa en arbetsmiljö som främjar smidiga och effektiva arbetsdagar.

Teamet bakom

Vårt dedikerade team av programmerare, bestående av Daniel, Swagatika och Rasmus, påbörjade Time-App-projektet i oktober med visionen att skapa en intuitiv och effektiv lösning för tidsregistrering. Applikationen är designad för att göra in- och utstämpling på arbetsplatsen, liksom andra platser där ditt dagliga arbete utförs, enkelt och bekvämt.

Första Stegen mot Effektivare Arbetsflöde

Sedan starten har vårt team fokuserat på att skapa en användarvänlig applikation med avancerad funktionalitet. Time-App registrerar automatiskt närvaro och frånvaro i en centraliserad databas, vilket underlättar administrationens uppgifter och ger en översikt över teamets arbetsmönster.

Intresserad? Funderar du på att utforska möjligheterna hos Keeada Academy?

Inget krångel, bara släng iväg ett meddelande för mer info eller för att boka ett studiebesök. Vi finns här för att hjälpa och ser fram emot att höra från dig.

Erfaret Utvecklarteam

Time-App är resultatet av samarbetet mellan vårt erfarna utvecklarteam och Bashar Yousif, vår ägare. Utvecklarteamet, bestående av Daniel, Swagatika och Rasmus, är starka resurser inom apputveckling och har arbetat intensivt för att göra Time-App till verklighet.

Bashar Yousif - Visionär och Ledare

Bashar Yousif, vår ägare och en pionjär inom entreprenörskap, har varit den visionära ledaren bakom Time-App-projektet. Hans insikter och engagemang har varit vägledande i att forma Time-App till en framstående lösning för företagsarbetsflöden.

IN-HOUSE PROJEKT HOS KEEADA ACADEMY

Time-App är mer än bara en app; det är en manifestation av Keeada Academys strävan efter innovation och praktiska lösningar för företagsbehov. Följ med oss när vi snart lanserar Time-App och tar ett stort steg mot smidigare arbetsflöden. Keeada Academy – där framtidens arbetsplats tar form.

Dela gärna!

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Keeada Academy

Där Talanger Möter Möjligheter.

Mångsidig Affärsinriktning

Möjlighet att skaffa erfarenhet och kompetens inom olika affärsområden, inklusive projektmetodik, marknadsföring, ledarskap, entreprenörskap, ekonomi och administration.

Personlig och Professionell Tillväxt

Skräddarsytt program för personlig och professionell tillväxt, där trainees får insyn i Keeada's verksamhet, bygger värdefulla nätverk och utvecklar färdigheter inom projektledning och stimulerande arbetsuppgifter.

Framtidens Möjligheter

Utökade möjligheter, inklusive deltagande i aktuella affärs- och samhällsutvecklingar, skapande av ett omfattande nationellt och internationellt nätverk, samt potential för varaktig anställning, egen företagsstart eller partnerskap, leverans eller utveckling med Keeada Academy.

Rulla till toppen