En väg in På arbetsmarknaden

Våra Affärsområden

Vårt traineeprogram utmärker sig genom sitt engagerande tillvägagångssätt, vilket möjliggör direkt deltagande i vår autentiska affärsverksamhet.

Keeada Academys Traineeprogram

Vill du kickstarta din karriär inom vetenskap, teknik, finans, entreprenörskap eller ledarskap? Vårt traineeprogram är här för att inspirera och utbilda nyutexaminerade, drivna av vårt orubbliga engagemang för hållbarhet. 

Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Arbetsmarknadsmöjligheter. Kompetensutveckling.

Utforska Våra Affärsområden

Upptäck våra skräddarsydda program för nyutexaminerade, de som är redo för arbetsmarknaden och de som behöver arbetsträning. Se över våra programalternativ och hitta den bästa vägen för din professionella utveckling.

Se våra affärsområden

Intresseanmälan för traineeprogrammet

Om du ansöker som trainee, fyller du i vårt formulär och berättar om dig själv och varför du är intresserad av att delta i vårt Trainee Program hos oss på Keeada Academy.

Intresseanmälan

Pröva din arbetsförmåga - Arbetsträning

Om du ansöker för arbetsräning, ta kontakt med din handläggare på kommunen eller Arbetsförmedlingen. De kommer att guida dig genom ansökningsprocessen.

Läs mer
Keeada Academy. Arbetsträning. Praktik. Arbetsmarknadsmöjligheter. Kompetensutveckling.

Våra Affärsområden

På Keeada Academy kämpar vi för individuella talanger genom att erbjuda en unik plattform som går utöver traditionellt lärande. Vi prioriterar praktisk tillämpning och ser till att arbetsuppgifterna stämmer överens med varje trainees unika kompetenser och förmågor.

Programmering och IT

Får en djup förståelse för programmeringsspråk och IT-teknik genom teoretiska och praktiska övningar. Kompetensutvecklingen täcker kodningens grundläggande, systemhantering och datorkunskap för att förbereda för IT-relaterade roller.

Administration

Få kompetensutveckling genom teoretiska och praktiska övningar inom administrativa färdigheter och kontorsrutiner. Man får lära sig om filhantering, kommunikation och administrativa processer för att stödja olika arbetsmiljöer.

Webbdesign

Våra teoretiska och praktiska övningar i webbdesign fokuserar på att skapa estetiskt tilltalande och användarvänliga webbplatser. Man får lära sig designprinciper, användarupplevelse och verktyg för att skapa responsiva webbplatser.

Marknadsföring

Vi erbjuder teoretiska och praktiska övningar inom marknadsföring som täcker marknadsstrategier, digital marknadsföring och varumärkesbyggande. Man får kompetensutveckling genom att lära sig om marknadsanalyser och reklamstrategier.

3D-Design

Vår kompetensutveckling omfattar modellering och rendering i Blender. Man får utveckla specialistkunskaper inom olika områden. Genom noggrant utformade övningar får man en stark grund för att navigera framgångsrikt inom 3D-design och välja sin inriktning efter att ha behärskat grunderna.

Entreprenörskap

Vi erbjuder teoretiska och praktiska övningar som främjar entreprenöriellt tänkande och affärsstrategier. Deltagarna lär sig om idégenerering, affärsplaner och entreprenöriellt tänkande för att starta och driva egna företag.

Ledarskap

Våra teoretiska och praktiska övningar inom ledarskap fokuserar på att utveckla ledarskapsfärdigheter. Man får lära sig om teamhantering, konflikthantering och strategiskt beslutsfattande för att excellera inom ledande roller på arbetsmarknaden.

Projektmetodik

Våra teoretiska och praktiska övningar inom projektmetodik fokuserar på att utveckla färdigheter för effektiv projektledning. Deltagarna lär sig strategisk planering, resurshantering och effektiv kommunikation för att leverera framgångsrika projekt.

Keeada Academy Trainee Program - Stärk Din Framtid

Traineeprogrammet pågår i 3 till 6 månader och erbjuder olika lärandemöjligheter, inklusive projektmetodik, ledarskap och den unika Keeada Academy-arbetsmetoden. Trainees har även möjlighet att specialisera sig inom ett specifikt affärsområde och vägleds av erfarna mentorer under hela programmet.

Mångsidig Affärsinriktning

Möjlighet att skaffa erfarenhet och kompetens inom olika affärsområden, inklusive projektmetodik, marknadsföring, ledarskap, entreprenörskap, ekonomi och administration.

Personlig och Professionell Tillväxt

Skräddarsytt program för personlig och professionell tillväxt, där trainees får insyn i Keeada's verksamhet, bygger värdefulla nätverk och utvecklar färdigheter inom projektledning och stimulerande arbetsuppgifter.

Framtidens Möjligheter

Utökade möjligheter, inklusive deltagande i aktuella affärs- och samhällsutvecklingar, möjlighet att skap ett eget omfattande nationellt som internationellt nätverk, samt potential för varaktig anställning, egen företagsstart eller partnerskap, leverans eller utveckling med Keeada Academy.

01

Kickstarta Din Karriär

Keeada Traineeprogram är utformat för att ge nyligen examinerade eller karriärsökande en stark grund för sina framtida karriärer. Som trainee har du möjlighet att skaffa dig erfarenhet och färdigheter inom olika affärsområden, såsom projektmetodik, marknadsföring, ledarskap, entreprenörskap, ekonomi, system och administration samt organisationsdesign.

Personlig och Professionell Utveckling

Keeada Academy tillhandahåller en handlingsplan för trainees att uppnå personlig som professionell tillväxt. Man får som trainee insikt i Keeadas verksamhet och får möjlighet att bygga ett eget  nätverk. Man får också värdefull erfarenhet av projektledning och arbetar med stimulerande uppgifter som främjar personlig utveckling. Mentorstöd inom ledarskap och projektledning finns också tillgängligt, liksom möjligheten att utöka sitt professionella nätverk.

02

03

Teamträning och Mentorskap

Keeada Academy programmet erbjuder teamträning samt handledning och mentorskap inom alla våra affärsområden, inklusive ledning, ekonomi, system och administration, kommunikation, entreprenörskap och organisationsutveckling. 

Framtida Möjligheter

Genom att delta i Keeada Academy´s Traineeprogrammet får du möjlighet att delta i och främja högst aktuella utvecklingar inom affärs- och samhällsekonomi, bygga upp ett brett nationellt och internationellt nätverk genom våra partnerskap samt arbeta med varierande uppgifter och obegränsade utvecklingsmöjligheter. 

04

"Sedan jag gick igenom Keeada Academys traineeprogram har jag inte bara utvecklat kompetenser, utan också funnit min passion och riktning. Programmet öppnade dörrar för spännande möjligheter och banade väg för min framgångsrika karriär. Keeada Academy var inte bara en utbildningsplattform, utan snarare en resa som formade mig till den yrkesperson jag är idag."
Trainee 2022

För dig som vill ansöka till trainee programmet som för dig som vill pröva din arbetsförmåga genom arbetsträning

Direkt Engagemang i en Autentisk Affärsverksamhet

Vårt traineeprogram utmärker sig för sitt unika tillvägagångssätt, vilket möjliggör direkt engagemang i en autentisk affärsverksamhet.

Skräddarsydda Arbetsuppgifter för Individuell Utveckling

Vi prioriterar praktisk tillämpning och ser till att arbetsuppgifterna stämmer överens med varje trainees unika kompetenser och förmågor.

Omfattande Vägledning och Stöd Genom Hela Programmet

Med stöd av en erfaren ledningsgrupp ger vi omfattande vägledning och stöd genom hela programmet.

Vår gemenskap

Bli en del av Keeada Academy och upplev en gemenskap där varje individ är värdefull och får möjlighet att utvecklas både professionellt som personligt. Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull och stödjande miljö där varje deltagare kan utvecklas både personligt och professionellt.

Vårt Åtagande

Vi förbinder oss att erbjuda stöd och vägledning för att främja din personliga tillväxt och arbetslivserfarenhet. Ditt engagemang och din vilja att utvecklas är kärnan i vårt arbete, och vi är här för att stödja dig på varje steg av din resa.

Humanistiskt Bemötande

På Keeada Academy bygger vår approach på humanistiska värderingar som respekt, likavärde och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar ett gott bemötande och strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig respekterade och sedda.

Arbetsträning. Praktik. Kompetensutveckling. proffessionell utveckling.

Organisationen Keeada´s partnerskap

Upptäck möjligheterna att skapa starka professionella nätverk och få tillgång till spännande projekt som trainee hos Keeada Academy. Som en del av Keeada har du chansen att samarbeta och skapa värdefulla kontakter med våra partners. Denna integrering ger våra trainees möjligheten att delta i olika projekt och uppdrag, vilket ytterligare stärker deras professionella utveckling.

Läs mer om Keeada här >

Välkommen till vår värld av möjligheter och utveckling.

    Vårt team är här för att hjälpa dig!

    Har du frågor, vill veta mer om våra program eller bli en del av vår gemenskap? Kontakta oss!

    Följ Oss – Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, framgångshistorier och evenemang. Följ oss på våra sociala medieplattformar

    Rulla till toppen